"Minden győzelem közül az első és a legszebb: magunkat legyőzni"

jelentkezés

Fontos: a táborok résztvevőinek létszáma maximum tizennégy (14) fő / tábor (minimum 6 fő). A szabad helyek feltöltése regisztációs sorrendben történik. A sikeres regisztációról e-mail értesítőt küldünk.

        A regisztráció menete:

 1. lépés: on-line jelentkezés lap kitöltése ide kattintva (június  30-ig kérjük elküldeni!)

 2. lépés: Elküldeni magatokról egy bemutatkozót. Lehet ez egy e-mail, írott szöveg, egy rövid video-portré, vagy bármi egyéb amit úgy éreztek, hogy kifejez titeket. A lényeg, hogy osszátok meg velünk kik vagytok, miért szeretnétek jönni a táborba, illetőleg amit még fontosnak gondoltok. Amennyiben a filmkészítés mellett döntötök, úgy az  legyen egyszerű (akár telefonnal is készíthetitek). Készült egy kis segítség - leírás - a filmek feltöltéséhez. A jelentkezési lapon be tudjátok illeszteni a linkjét. Abban az esteben ha e-mail-t írtok, azt a beavatastabor@gmail.com ra küldjétek. Bármilyen elakadásotok lenne írjatok, kérdezzetek bátran, megoldjuk, megbeszéljük! 

 3. lépés: Tízezer (10.000) forint előleg befizetése a Kétté Alapítvány számlaszámára:  kéTTé - Magyar Tapasztalati Tanulás Alapítvány, Erste Bank: 11600006-00000000-60093031.  A közlemény rovatba írjátok, hogy Beavatás Tábor, valamint a résztvevő nevét. 

  A részvételi díj befizetésére sor kerülhet egy összegben, vagy részletekben. Részletfizetés esetén kérjük, hogy minden utalásnál tüntessétek fel a közlemény rovatban a tábor és a résztvevő nevét.

  Tiszelettel kérünk mindenkit, hogy a tábor teljes összegét legkésőbb 2019. július 10. napjáig utalja át a fent megadott számlaszámra.  

  A részvételi szándéktól való esetleges elállás esetén a 10.000 forintos előleget 2019. július 15. napját követően nem áll módunkban visszatéríteni.           

 4. lépés: Várni a további infókat és a TÁBORT! :)

 5. lépés: Szülői nyilatkozatot kinyomtatni és kitöltve eljuttatni (vagy elhozni).